• четвер

    19 вересня, 2024

  • 19.5°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.5° Переважно ясно

Дорожники розповіли, що за два місяці прибрали з узбіччя доріг Миколаївської області 45 тонн сміття

Дорожники Миколаївщини зібрали та вивезли 45 тонн сміття з автодоріг державного значення впродовж березня-квітня цього року.

Про це повідомили в прес-службі Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області (колишня САД в Миколаївській області – прим).

Підрядні підприємства працювали на ділянках трас М-14, Н-11 та Н-24, очищаючи від сміття розподільні смуги, узбіччя, зони відпочинку та автобусні зупинки.

— Кількість сміття, яке накопичується в смузі відведення доріг, неприпустима, адже люди подекуди вивозять побутові відходи мішками, перетворюючи придорожню інфраструктуру на стихійні звалища. Здебільшого, така тенденція спостерігається неподалік населених пунктів або біля автопавільйонів, – зазначили на підприємстві. 

Служба відновлення у Миколаївській області вкотре закликає жителів Миколаївщини та учасників дорожнього руху берегти довкілля та не засмічувати придорожню територію, залишати сміття лише в урнах, не вивозити до зупинок та посадкових майданчиків побутові відходи.

Нагадаємо, що ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області» замовило експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення за 658 мільйонів гривень.

Читайте також: