• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 11.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 11.5° Ясне небо

Як можна поповнити картку Монобанк без комісії в Україні

Monobank — це найпопулярніший в Україні банківський сервіс, який використовує прогресивну модель роботи без фізичних відділень та філій. Він був запущений у 2017 році як спільний проект Universal Bank та Fintech Band, і з того часу завоював довіру мільйонів українців.

Monobank – популярний віртуальний банк в Україні.

Однією з переваг Monobank є його зручний та функціональний додаток для інтернет-банкінгу, який дозволяє керувати фінансами у будь-який час та в будь-якому місці. За допомогою програми можна замовити та активувати банківську картку, переказувати гроші без комісії, оплачувати комунальні послуги, отримувати кешбек на покупки, брати участь у спеціальних акціях банку та контролювати свої витрати.

Monobank пропонує своїм клієнтам різні види банківських карток з кредитним лімітом і без такого. Карти мають різні кольори та назви: Чорна, Platinum, IRON, Біла, Дитяча. Кожна з них має свої особливості та привілеї.

Наприклад, Біла карта оптимально підходить для отримання зарплати або виплат ФОП, а Дитяча карта включає батьківський контроль. Крім того, програма має інтеграцію з популярними месенджерами (Viber, Facebook Messenger, Telegram), де можна звернутися до служби підтримки банку та отримати оперативну допомогу.

Monobank — це не просто віртуальний банк, а ціла спільнота однодумців, які цінують свій час, гроші та комфорт. Банк постійно розвивається та покращує свої послуги, а також бере участь у соціально значущих проектах.

Працює Monobank повністю онлайн, без філій та офісів, тому для його використання потрібен лише смартфон з однойменною програмою. Однак, як і будь-який інший банк, Monobank вимагає поповнення рахунку для здійснення операцій картки. І далі ми розповімо вам, як можна поповнити картку Monobank без комісії в Україні.

Як поповнити картку Монобанку без комісії

Якщо ви бажаєте поповнити картку Monobank без комісії, то у вас є цілий набір можливостей різного ступеня доступності та зручності. Ми опишемо найкращі з погляду нульових комісій.

EasyPay

Це одна із найпоширеніших систем електронних платежів в Україні, яка має майже 20 тисяч активних терміналів у всій країні. Для поповнення картки Monobank через EasyPay вам потрібно вибрати на терміналі розділ «Банки», потім «Monobank» - поповнити картку Монобанк без комісії (або логотип Монобанку може бути на головному екрані), ввести номер вашої картки та суму поповнення. Якщо в терміналі є зчитувач NFC, карту достатньо буде просто докласти, як при безконтактній оплаті через платіжний термінал у магазині. Після цього внесіть готівку. Поповнення відбувається миттєво та без комісії.

Термінали мережі iBox

Це ще одна популярна система електронних платежів в Україні, яка також має величезну кількість терміналів по всій країні. Процедура поповнення картки Monobank через iBox практично аналогічна - потрібно вибрати на терміналі в меню «Monobank», вибрати пункт «Поповнення», далі зробити ті ж дії, що і у випадку EasyPay - ввести номер вашої карти (або додати до пристрою, що зчитує), внести купюри до приймача, підтвердити операцію. Поповнення відбувається також практично миттєво і без комісії.

Відділення А-Банк, Universal Bank, Таскомбанк

Ще один спосіб поповнення картки Monobank без комісії – через банки-партнери. Це три банки - А-Банк, Universal Bank, Таскомбанк. Вони дозволяють вигідно поповнювати карти Монобанк у своїх відділеннях або через свої банкомати. Для здійснення операції потрібно просто звернутися до касира або скористатися банкоматом, дотримуючись інструкцій у меню.

Читайте також: