• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.6° Ясне небо

Керівник СБУ Миколаївщини розповів, як війна вплинула на його колектив: «Прийшли й сказали: Тепер ви не начальник, ви наш командир»

Начальник Управління Служби безпеки України в Миколаївській області Дмитро Нєвєдров впевнений у своєму колективі та зізнався, що йому тепер нічого не страшно. 

Про це він сказав, спілкуючись з журналісткою Наталією Мосейчук у фільмі «Мосейчук + Кім і його команда».

Дмитро Нєвєдров розказав, що за час війни його команда зробила багато роботи, про яку не можна розказувати. Але одного розу його підлеглі прийшли до нього, сказавши, що він тепер їх командир, а не просто начальник.

— Багато роботи було зроблено, чесно можу сказати. Але багато такої роботи, яку я не можу сказати. Однозначно, я можу сказати за свій колектив — він став набагато сильнішим. Я впевнений у тих хлопцях, які були зі мною. Та після одного разу вони всі прийшли до мого кабінету і сказали: «Тепер ви не наш начальник, тепер ви наш командир». Це така була для мене хвилина мовчання, тому що у мене не було слів. Але після цього я зрозумів, що мені взагалі нічого не страшно, - розказав Дмитро Нєвєдров.

Дмитро Нєвєдров, начальник Управління СБУ в Миколаївській області. Скриншот з відео Наталії Мосейчук

Він також розказав про свої відносини з головою Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом. За словами очільника Управління СБУ Миколаївщини, у співпраці з головою ОВА з жодної зі сторін не було намагань поставити себе за головного.

— По-різному буває, чесно вам скажу. Найцікавіше те, що у нас не було, що «Хто ти, а хто ти? Що ти вмієш, а що ти вмієш?». Є задача, сідаємо і разом її вирішуємо. Такого не було, що «Я сказав, і все», - розказав Дмитро Нєвєдров.

Раніше повідомлялось, що Служба безпеки викрила ще одного інформатора російських спецслужб, який займався підготовкою нових повітряних атак РФ на Миколаївську область.

Читайте також: