• четвер

    19 вересня, 2024

  • 17°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 17° Мінлива хмарність

Зруйнований ударом РФ корпус Баштанської лікарні відбудують за ₴139 млн

Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської ОВА оголосив тендер на реконструкцію будівлі лікувального корпусу Баштанської багатопрофільної лікарні.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, пишуть «НикВести».

Роботи оцінили у 139 мільйонів 733 тисячі 800 гривень. Початок аукціону заплановано на 21 вересня. Переможець повинен буде виконати роботи до кінця 2024 року.

У техзавданні мова йде, зокрема, про розбирання конструкцій та влаштування нових, ремонт фасаду, загальні будівельні роботи, електромонтажні роботи, влаштування систем опалення, вентиляції та кондиціонування, водопостачання та каналізації, протидимного захисту, пожежної сигналізації, системи пожежогасіння, встановлення ліфту та відеоспостереження, охоронної сигналізації, придбання меблів та техніки тощо.

Також підряднику необхідно буде побудувати укриття та зробити благоустрій території.

Нагадаємо, Баштанська багатопрофільна лікарня потрапила під ракетний обстріл 19 квітня 2022 року. Внаслідок атаки пошкоджень зазнала будівля поліклініки, частково пошкоджено два відділення лікарні. 

Раніше було оголошено тендер на ремонт покрівлі однієї з будівель лікарні. 

У червні Кабмін виділив на перебудову будівлі лікувального корпусу КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» 45,3 мільйона гривень. Ще 86,8  мільйона гривень планується спрямувати на відбудову поліклініки.

Також повідомлялося, що завдяки співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) у Баштанці почали відновлювати хірургічне відділення багатопрофільної лікарні.

Читайте також: