• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

Внаслідок нічного обстрілу Миколаєва загинув Олексій Вадатурський

Внаслідок масованого обстрілу Миколаєва російськими військами загинув Герой України, власник компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський. 

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, а також джерела НикВести та РБК-Україна з посиланням на Миколаївську ОДА.

— Мої співчуття родині… З їхнім сином Андрієм разом працювали в Верховній Раді минулого, — написав він.

Слід зазначити пізніше Олексій Гончаренко видалив свій допис про загибель Олексія Вадатурського. 

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу разом з Олексієм Вадатурським загинула і дружина підприємця — Раїса Вадатурська.

— Миколаїв – Місто-герой. Кожного дня ми втрачаємо наших мешканців, наших воїнів. І сьогодні наше місто втратило свого Героя. Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна Вадатурська.

Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону неоцінений. Так багато зроблено – так багато можна було б зробити…, — написав Віталій Кім.

Олексій Вадатурський народився 8 вересня 1947 в с. Бендзари (Одеська область). Він український агропідприємець, Герой України, генеральний директор сільськогосподарського підприємства «Нібулон» та віцепрезидент Української зернової асоціації з лютого 2005.

У 2021 році Forbes оцінив статки бізнесмена в 430 млн доларів, Вадатурський посів 24-те місце в рейтингу ТОП-100 найбагатших людей України.

Редакція НикВести висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого…

Читайте також: