• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.6° Ясне небо

«Можете не боятися», — Арестович запевнив жителів Миколаєва та Кривого Рогу, що військам РФ не вдасться захопити міста

Радник голови Офіса президента Олексій Арестович запевнив жителів Миколаєва та Кривого Рогу, що російським військам не вдасться захопити міста у разі наступу. 

Про це він повідомив у сьогоднішньому ефірі з Марком Фейгіним.

За словами Олексія Арестовича, можлива спроба наступу РФ на півдні очікується після 6-го серпня, однак ЗСУ не дадуть можливості окупантам досягти такої цілі.  

— У цих «великих» людей, я так розумію, загальний задум такий: піти на Кривий Ріг і піти на Миколаїв, охоплюючи його десь з півночі, або намагатися прорватися зі Снігурівки на Воскресенськ. В цілому, те, що вони вже намагалися зробити. Я одразу хочу попередити жителів Кривого Рогу та Миколаєва, які вже приготувалися втрачати свідомість: можете особливо не боятися, нічого їм не вдасться, – каже Олексій Арестович

Він також прокоментував ступінь бойової готовності росіян на півдні, вказавши, що вона викликає у нього глузливу посмішку: «Тому що вони, м'яко кажучи, не дуже боєготовні: «дуті» штати, не вистачає людей, морально-психологічний, технічний стан бажають кращого».

Нагадаємо, що російські війська у тимчасово окупованих південних регіонах України отримають наказ переходити до наступу.

Читайте також: