• четвер

    19 вересня, 2024

  • 19.9°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.9° Переважно ясно

«Там колишня територія військової частини», — Кім припустив, що росіяни могли випадково поцілити у будинок Вадатурського

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім не впевнений, що росіяни навмисне цілили у будинок власника «Нібулону» Олексія Вадатурського.

Про це він розповів під час пресбрифінгу Media Center Ukraine.

Варто зазначити, що після загибелі подружжя Вадатурських заговорили про можливе «полювання» та «заплановане вбивство». В свою чергу Віталій Кім не впевнений, що у РФ дійсно була така ціль.  

—Я не можу коментувати цю подію, тому що триває слідство. Можу висловити особисту думку. На мій погляд, ця ракета С-300 недостатньо точна. І наступного дня, після того, як загинув Олексій Опанасович Вадатурський, поруч прилетіло ще дві ракети в берег. Тобто я гадаю, що це якась планова мішень, яка була у росіян. Можливо, через те, що там колишня територія військової частини, — сказав голова ОВА.

Нагадаємо, що внаслідок масованого нічного обстрілу Миколаєва російськими військами загинув Герой України, власник компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський разом з дружиною Раїсою.

Радник Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що власника компанії «Нібулон», Героя України Олексія Вадатурського було вбито навмисно. Впевнений удар по будинку було наведено та скориговано.

Крім того, Офіс генпрокурора розглядає версію про цілеспрямованне вбивство Вадатурського.

Також при зустрічі з журналістом Le Monde Олів'є Труком, загиблий Олексій Вадатурський згадував, що російська армія мала плани на його вбиство.

Читайте також: