• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.5° Ясне небо

Кім розповів, що заплатив тисячу доларів людям за інформацію про колаборантів, але «багато хто відмовлявся від грошей»

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що заплатив людям одну тисячу доларів за інформацію про корегувальників вогню росіян.

Про це він розповів в ефірі програми «Сніданок з 1+1».

Нагадаємо, що Віталій Кім запропонував містянам, які видадуть коригувальників по 100 доларів. Пізніше він повідомив, що миколаївці відмовляються брати запропоновані ним гроші, передаючи інформацію просто так.

— Ні не багато (заплатив,  прим.), заплатив тисячу доларів. Більшість людей відмовляються від грошей. Є ті, які пропонували доплачувати за кожного ще по 50-100 доларів. Тому у нас люди адекватні та допомагають просто так. Насправді було більше 200 листів, які пішли в обробку. Це мало сенс, —  зазначив він.

Раніше Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, що протягом вихідних, під час яких в місті діяла комендантська година, правоохоронці відкрили близько 20 справ щодо колаборантів і коригувальників російського вогню.

Також очільник Миколаївської обласної військової адміністрації повідомив, що відстежуватиме рішення суддів щодо обрання запобіжних заходів коригувальникам російских обстрілів по місту.

також нагадаємо, що у Миколаєві повідомлено про підозру 30-річному мешканцю, який коригував ракетні удари РФ по місту.

Читайте також: