• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.2° Ясне небо

Миколаївський зоопарк потребує допомоги: на корм тваринам вже зібрано більше ₴100 тисяч

Українців закликали допомогти Миколаївському зоопарку  у придбанні корму для тварин. Вже зібрано 109 тисяч 895 гривень.

Збір коштів розміщено на платформі dobro.ua від Української Біржі Благодійності.

Зазначається, що у зоопарку проживає 4 000 тварин, однак зараз бюджету зоопарку не вистачає на утримання такої великої кількості тварин та персоналу. Організація виживає лише за рахунок благодійних пожертв.

— Наразі в Миколаївському зоопарку існує велика потреба в кормі, а саме в овочах. На день тваринам необхідно 200 кілограмів моркви, 150 кг капусти та 150 кг буряка. Для того, щоб на місяць забезпечити тварин у зоопарку необхідними овочами, потрібно 200 тисяч гривень,  зазначається на сайті Української Біржі Благодійності.

Небайдужі люди за місяць вже зібрали половину він необхідної суми.

У цей складний час війни ми піклуємося не лише один про одного, а й про наших менших друзів. Війна – страшне явище, від якого страждають не лише невинні люди, а також і тварини. Проте разом ми зможемо їх нагодувати! Долучайтеся і підтримайте тваринок із Миколаївського зоопарку, вони потребують вашого піклування,  зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, що 17 березня Миколаївський зоопарк отримав велику гуманітарну допомогу від зоопарків Європи.

Також повідомлялося, що російський снаряд, що не розірвався, яким 27 лютого обстріляли Миколаївський зоопарк, експонуватимуть у музеї при звіринці.

Читайте також: