• четвер

    19 вересня, 2024

  • 20.5°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20.5° Переважно ясно

На Львівщині прикордонники затримали «багатодітного батька», який не знав дат народження своїх дітей

На Львівщині прикордонники відмовили у виїзді за кордон «багатодітному» батьку, який не зміг назвати дати народження своїх дітей.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

У відомстві повідомляють, що 58-річний уродженець Херсонщини прямував до Польщі рейсовим автобусом.

Чоловік під час проходження контролю надав копії трьох нотаріально засвідчених свідоцтв про народження дітей. Також у його паспорт були внесені відомості про трьох дітей віком 8, 11 та 15 років.

Під час перевірки у прикордонників виникли сумніви щодо дійсності документів. Так, вони виявили низку ознак, що вказували підробку.

— У ході бесіди «багатодітний батько» не зміг назвати дату народження жодного з дітей, у якому місті були видані їх документи та взагалі «забув», де перебувають його діти. Згодом чоловік зізнався, що купив фальшивку у невідомих осіб для перетинання кордону, – йдеться у повідомленні.

Виявленого правопорушника прикордонники передали правоохоронцям і направили їм повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст. 358 щодо підроблення документів та їхнього збуту.  

Раніше, мешканець Южноукраїнська та громадянин Молдови намагалися незаконно переправити за кордон військовозобов’язаного

Читайте також: