• субота

    28 вересня, 2024

  • 21.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 28 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 21.5° Ясне небо

Зруйнована казарма. У Миколаєві вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців

У вівторок, 21 березня, у Миколаєві вшанували пам'ять військовослужбовців, які згинули внаслідок влучання ракети в одну із військових частин міста.

Про це повідомляє видання «Суспільне». 

На місце зруйнованої рік тому казарми, в одній із військових частин Миколаєва, приїхали рідні загиблих військовослужбовців. Люди принесли квіти, прапори України, лампадки.

Колона автівок із рідними тих, хто загинув 18-го березня 2022 року, приїхала з Одеси. Батьки, дружини, діти, друзі пройшли до місця, де розташовувалась казарма. Загалом зібралось 50 людей.

Вшанувати памʼять загиблого сина, чоловіка, батька з Овідіополя приїхала сімʼя морського піхотинця Дмитра. Тато чоловіка Сергій говорить, в загибель не вірили до останнього. З 17 березня син не виходив на звʼязок.

— 21-го я поїхав шукати його в частині, нічого мені не сказали, а подзвонили сказали, що є в списках загиблих. Я 21-го поїхав шукати в Миколаїв. Їздив по частинах, по госпіталях, шукав по лікарнях, думав, може живий, ну може живий. Ми поїхали, коли я зайшов, мені лікар каже, я оформив документи вашого сина, – розповів батько морського піхотинця.

На місці, де була розташована казарма, після перемоги планують будівництво меморіалу памʼяті загиблих тут морських піхотинців, розповів заступник командира військової частини.

Читайте також: