• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 11.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 11.5° Ясне небо

Діти, чиї батьки перебувають, або перебували у полоні, продовжують отримувати грошову допомогу на оздоровлення

У четвер, 25 травня, на засіданні спеціальної комісії погодили виділення матеріальної допомоги ще 10 дітям з Миколаївщини, чиї батьки перебували чи перебувають у полоні.

Про це повідомив перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик.

Так, з початку внесення відповідних змін до обласної програми соцзахисту «Турбота» таку грошову допомогу на оздоровлення у розмірі 10 тисяч гривень отримали вже більше 200 дітей.

— Друзі, звертаюся до тих, чиї близькі/знайомі мають дітлахів та були або перебувають у полоні. Незабаром розпочнеться літо, дітки потребують відпочинку, оздоровлення та реабілітації. Звертайтеся до Миколаївської обласної ради та Представництва Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Південного регіону та заповнюйте відповідну заяву, — закликав Миколаївців Антон Табунщик.

Додаткову інформацію стосовно виплат можна отримати за номерами: 

068 440 48 24 – Миколаївська обласна рада
0800 200 202 – Представництво Координаційного штабу Південного регіону
 
Подати заявки можна за адресою: Миколаїв, вул. Нікольська, 37.

Нагадаємо, у Миколаєві почастішали випадки негайного відібрання дітей у батьків, які не виконують своїх обов’язків та не належним чином дбають про малюків. Кількість таких ситуацій значно зросла після повернення великої кількості миколаївців, що виїхали на початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також: