• четвер

    19 вересня, 2024

  • 20.5°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20.5° Переважно ясно

Університет кораблебудування у Миколаєві замовив проєкти реконструкції двох зруйнованих росіянами корпусів

Миколаївський Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова уклав договори на виготовлення проєктно-кошторисної документації з реконструкції будівель учбових корпусів за 2,9 мільйона гривень.

Про це, як пишуть «НикВести», свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro.

Сума договору на ремонту учбового корпусу по проспекту Героїв України, 9 складає 1 мільйон 498 тисяч гривень.

Проєкт відновлення сусіднього гуманітарного корпусу замовили ла 1 мільйон 496 тисяч гривень.

Проєкти та кошториси розробляє Товариство з обмеженою відповідальністю проектно будівельна компанія «Укрмажор-Дом». Документацію повинні здати замовнику до кінця жовтня поточного року.

Підприємство зареєстроване у Миколаєві понад 15 років тому. Його власником та представником є Олексій Гециу.

Нагадаємо, Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова був одним з перших вишів, що зазнали руйнувань внаслідок російської ракетної атаки. Пʼять ракет С-300 влучили в корпус університету вранці 15 липня 2022 року. 

Демонтаж конструкцій зруйнованих російськими ракетами корпусів Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова у Миколаєві обійдеться в 5 мільйонів гривень.

Раніше начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім озвучив думку про те, що один з університетів, який постраждав від російських обстрілів, потрібно закрити або реорганізувати та приєднати до більш ефективного.

Читайте також: