• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.2°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.2° Похмуро

Відзавтра в Миколаєві почнуть працювати два дитячі садки

Завтра у Миколаєві починають працювати дитячі садки у Заводському та Корабельному районі. Загалом їх можуть відвідувати 800 дітей.

Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

За словами мера, спеціалізована комісія перевірила якість відремонтованих укриттів та дала згоду на  відкриття дитсадків.

«Надалі у нас на черзі ще три заклади. Ну і решта, в яких наразі тривають ремонти укриттів»,– повідомив Олександр Сєнкевич.

Батьки можуть дізнатись, які заклади в місті працюють або планують відкритись у найближчому садочку. Влада не публікує адреси дитсадків публічно, щоб батьки не переживали за безпеку своїх дітей.

Нагадаємо, 22 червня комісія, створена міським головою Миколаєва Олександром Сєнкевичем, перевірила укриття у дитячому садку у Центральному районі та рекомендувала дозволити набір та приймання дітей у заклад.

Також повідомлялося, що в Миколаєві на ремонт та оснащення укриттів з міського бюджету виділили понад 70 мільйонів гривень.

Також, як відомо, міський бюджет Миколаєва не отримає фінансування зі 102 млн на ремонт захисних споруд у школах та дитсадках, які Кабмін виділив для Миколаївської області.

Читайте також: