• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

«Повністю зруйнований та становить небезпеку», — миколаївці просять відремонтувати дитмайданчик в Ракетному Урочищі

Миколаївці скаржаться на стан дитячого майданчика в Ракетному Урочищі по вулиці Привільній, 73А. За словами місцевих мешканців, діти травмуються об гірку.

Про це написала жителька мікрорайону Ірина Флоренко у фейсбук-групі «Contact Center при Миколаївській міській раді».

Вона також опублікувала фотографії майданчику. На них видно, що гірка та гойдалки поламані, у пісочниці немає піску.

«Гірка зламана і хитається. Її вигляд просто жахливий. Діти травмуються об гірку, зверніть, будь ласка, увагу на її стан. Верхня частина відʼєднана від конструкції. Сам майданчик повністю зруйнований та становить небезпеку. В пісочниці відсутній пісок. Гойдалка потребує відновлення. Гірка повністю зруйнована. Сам майданчик необхідно огородити забором, тому що там відпочивають собаки», — написала Ірина Флоренко.

Вона розповіла, що до 2022 року батьки ремонтували і фарбували гірку, пісочницю, гойдалку своїми коштами. За її словами, діти, які мешкають в Ракетному Урочищі, не мають достатньо місць для ігор, розвитку і проведення дозвілля.

«В нашому мікрорайоні районі відсутні місця і зони для відпочинку з дітьми. Відсутні безпечні сучасні дитячі майданчики, майданчики з тренажерами для дітей від 10 років, тому підлітки проводять вільний час на дитячих гойдалках, які ще не зламані. Діти тут не грають у футбол, волейбол, баскетбол, бо місця елементарно відсутні. Із всіх розваг, які є в нашому мікрорайоні, в наявності — АТБ та зачинений стадіон ДСНС. Ще можна пройтись по чудовому тротуару від ПМК до гаражів. Будь ласка, не залишайте без уваги, відреагуйте, зробіть щось для дітей!», — звернулась жінка до місцевої влади.

Під постом представники комунального підприємства «ДЕЗ «Пілот» відповіли, що взяли звренення у роботу.

Раніше миколаївець поскаржився на незадовільний стан дитячого майданчику у ДМ «Казка». Він звертався з проханням провести там ремонт та модернізацію, на що адміністрація «Казки» повідомила, що за результатами перевірки дитячий майданчик «є цілком безпечним» для відвідування дітей.

Згодом дитячий майданчик огородили обмежувальною стрічкою.

Читайте також: