• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

«Просто джекпот туди влізти»: жителі Вознесенська скаржаться на переповнені маршрутки

Жителі Вознесенська поскаржились на переповнені маршрутки, що курсують через місто. Люди не можуть зранку доїхати на роботу та навчання.

У Facebook-групі «Вознесенськ — місто мрії» Ірина Чебан обурилася переповненою маршруткою №334 Вознесенськ-Білоусівка. За її словами, люди зранку мусять «набиватися» у транспорт, адже маршрутне таксі курсує раз на дві години.  

«Коли ви почнете хоч трохи думати про людей, про водіїв, а особливо про дітей. Хто буде відповідати за дітей? Ви хоч розумієте, якщо не дай Бог щось станеться в дорозі, батьки вас просто загризуть і (скажуть що так і було). Маршрутка їде на чотири села, це просто джекпот щоб туди влізти, а вибору в тебе немає, тому що наступна через дві години! Скажіть, будь ласка, як їхати в неї з дітьми?  P.S. Прошу вас прийти і зробити селфі у маршрутці Вознесенськ-Білоусівка, а не тільки там де виділяють допомоги», — звернулася Ірина Чебан до мера Вознесенська Євгенія Величко.

У коментарях під дописом містяни зазначили, що проблема переповного транспорту не тільки за цим маршрутом.

«Таке жахіття по всіх маршрутках міста! Як ціну, то вони можуть підняти, а за що 15 гривень платити? За те, що вийдеш з маршрутки обірвана, розпатлана із зіпсованим настроєм! Чому не можна зробити ранкову та робочу перевозку більш комфортною для людей», — пише Алла Тітова.

Нагадаємо, що з 1 серпня у Вознесенську, що на Миколаївщині підняли ціни на перевезення міським транспортом.

Читайте також: