• четвер

    19 вересня, 2024

  • 19.9°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.9° Переважно ясно

Очаків став гарячою точкою: містяни розповіли, як живуть під постійними ворожими обстрілами

На Миколаївщині місто Очаків російські війська обстрілюють майже кожного дня. Місцеві жителі живуть у постійному страху, адже кожної миті до них у подвір’я може прилетіти ворожий снаряд.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Раніше Очаків був курортним містом, де на пляжах щороку відпочивали тисячі туристів. Крім того, до повномасштабного вторгнення у Військово морських сил були великі плани, саме тут мала з’явитися головна військово-морська база.

Зараз же місто постійно обстрілюють росіяни, які загнали військову техніку на Кінбурнську косу. Також під постійним вогнем і острів Майський, де під час військових навчань «Sea Breeze» разом з американськими військовими готувалися до висадки ворога.

«Острів Майський піддається обстрілам щоденно за допомогою ствольної артилерії, за допомогою мінометів, дронів і всього арсеналу, які можуть використовувати окупаційні війська», — говорять військові.

Нагадаємо, що у ніч проти 25 жовтня російські війська запустили по Україні 11 ударних безпілотників Shahed. Їх усі вдалося знищити, але уламки впали на об'єкти інфраструктури.

Читайте також: