• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

Удар по «Новій пошті»: у лікарні помер ще один постраждалий

У лікарні помер ще один постраждалий внаслідок ракетного удару Росії по терміналу «Нової пошти» у Харкові 21 жовтня.

Про це повідомила прокуратура Харківської області.

«На жаль, сьогодні вранці у лікарні помер 29-річний чоловік, який був поранений 21 жовтня внаслідок ракетного удару окупантів по терміналу «Нової пошти», — йдеться у повідомленні.

Таким чином, кількість загиблих збільшилася до 8 осіб. Ще 15 людей поранено.

Як відомо, увечері 21 жовтня Росія вдарила ракетою С-300 по терміналу «Нової пошти» в селищі Новий Коротич Харківської області. Усі шестеро загиблих — працівники компанії. Останні секунди життя вони провели допомагаючи — сортували посилки з ліками та гуманітарною допомогою. Поряд із терміналом «Нової пошти» не було військових обʼєктів.

Інноваційний термінал «Нової пошти» в Харкові став четвертим інноваційним терміналом компанії та першим на сході України. Термінал отримав назву ХАІ (Харків. Автоматизація. Інновації). Він займав площу понад 19 тисяч квадратних метрів і був здатний обробляти 8 500 посилок на годину. Загальна потужність терміналу — до 20 тисяч посилок на годину.

Після цього випадку, оператор «‎Нова пошта»‎ перегляне режим роботи терміналів у найбільш небезпечних регіонах та планує облаштувати в них «‎капсули безпеки»‎.

Читайте також: