• четвер

    19 вересня, 2024

  • 23°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 23° Мінлива хмарність

УП-100: В рейтинг українських лідерів в умовах війни потрапили троє миколаївців

Видання «Українська правда» представило рейтинг 100 відомих українських діячів, які своєю діяльністю наближають перемогу країни у війні з РФ. Серед тих, хто потрапив до рейтингу є троє представників Миколаївської області.

Рейтинг УП складається з шести категорій.

«Наша команда щиро вважає, що люди, які змогли взяти на себе відповідальність, які робили більше, ніж навіть вони самі від себе очікували, допомагають нашій країні вистояти в найважливішій історичній битві за право бути», — йдеться в повідомлені.

Серед тих, хто потрапив до рейтингу, троє представників Миколаївської області:

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім

УП зазначає, що він вміє створювати динамічні команди, діяти нестандартно, швидко реагує на зміну обставин та орієнтований передовсім на результат. Це стало запорукою не лише його популярності, а й швидкості ухвалення рішень на початку повномасштабного вторгнення.

«Це дуже сміливий, відважний чоловік, який не боявся в перші дні зі зброєю робити вилазки зі своїми людьми. Він мотивував інших власним прикладом, а це викликає щиру повагу. Я вважаю, що більше таких людей, як Кім, у команді влади — це запорука стійкості нашої країни. Він — щирий патріот своєї держави і доводить це вчинками», — йдеться в рейтингу.

Власник та генеральний директор агрохолдингу «Нібулон» Андрій Вадатурський

«Він не прихильник мікроменеджменту, зосередився на ключових проблемах, підсилив команду високопрофесійними кадрами, і це дає результат. У нього попереду ще багато викликів, але Вадатурський-молодший демонструє, що він вміє тримати удар», — йдеться в повідомленні.

Фехтувальниця та олімпійська чемпіонка Ольга Харлан

«Вона феноменальна спортсменка, враховуючи те, скільки років тримається в топі найкращих спортсменів світу в цьому виді спорту. Я надихаюся і поважаю її. А ще хочу підкреслити один факт: ми всі її бачимо на фехтувальній доріжці войовничою та такою шаленою, хоча в особистих комунікаціях вона спокійна та дещо соромʼязлива. Контраст, який дивує», — зазначили в рейтингу.

Також в рейтингу УП-100 секретар Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, полковник СБУ Роман Костенко.

Він приїхав до Миколаєва у перші дні війни та разом з генерал-майором Дмитром Марченком почали вибудовувати оборону міста. Він розповів, що стратегічним завданням було не віддати ворогу Миколаїв і виграти час для Одеси.

Нагадаємо, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім потрапив до топ-3 рейтингу довіри серед політиків, посадовців, громадських діячів і журналістів за результатами опитування Центру Разумкова.

Читайте також: