• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

Вороги України будуть відповідати за свої злочини, — СБУ прокоментувала ліквідацію Киви

У Службі безпеки України прокоментували ліквідацію екснардепа-зрадника Іллі Киви та повідомили, що деталі всіх спецоперацій суспільство дізнається після перемоги України.

Про це йдеться в заяві СБУ.

В повідомленні зазначається, що від ЗМІ була численна кількість запитів щодо причетності СБУ до ліквідації Іллі Киви, тому пресслужба вирішила дати коментар з приводу цього.

«Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. І як зазначав раніше Голова СБУ Василь Малюк, смерть — це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам», — йдеться в повідомленні.

В СБУ нагадали, що очільник Служби Василь Малюк неодноразово наголошував, що вороги України обов’язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом — по закону і по моралі.

«Ситуація з ліквідацією Іллі Киви лише підтверджує ці слова. А всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після нашої неминучої Перемоги!» — підсумували в Службі безпеки.

Нагадаємо, у середу, 6 грудня, російське пропагандистське ЗМІ повідомило, що в Підмосков'ї було виявлено тіло, ймовірно, колишнього нардепа Іллі Киви.

Згодом, у Головному управлінні розвідки підтвердили інформацію про ліквідацію ексдепутата ВР та зрадника Іллі Киви.

За офіційними даними росіян, його застрелили у парку поблизу котеджного містечка у Підмосков’ї.

Читайте також: