• Пятница

    20 сентября, 2024

  • 13.3°
    Ясное небо

    Николаев

  • 20 сентября , 2024 сентября

  • Николаев • 13.3° Ясное небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

Досить бігати від одних панів до інших

Дивує позиція деяких депутатів, знов шукають винних, тепер звинувачення сиплються на всю партійну структуру Народного Фронту, яка до речі є монолітом у Верховній Раді і однією з основних складових частин демократичної коаліції. 

Хлопці працюйте на місцях, а коли прийде час спробуєте свої сили на округах, і нехай вже громада вирішує чи достойні ви їх представляти у Верховній Раді чи ні! Досить бігати від одних панів до інших, то зібралися до Саакашвілі, то до демальянсу, то своя фракція не влаштовує, а проситися у іншу - колінка тремтять, почніть вже працювати на своє партійне ім'я!

Цим крикунам з місцевої БПП пораджу не плювати в колодязь з якого пили. Нагадаю, що в 2014 році партійна структура Народного Фронту підставила плече новоствореній партії БПП і зробила все для виграшу виборів до Верховної Ради кандидатів по 5 з 6 мажоритарних округів Миколаївщини, а в 2015 році - вся структура Народного Фронту Миколаївської області працювала на виборах до місцевої ради, допомагаючи БПП і дала змогу зайти до місцевих рад нині діючих депутатів від БПП, залишивши багато достойних представників Народного Фронту без мандатів, даючи змогу президентській партії показати себе! 

Висновки вже зроблені, залишилось тільки слідкувати за подальшим розвитком подій, на цих популістів навіть не треба реагувати, вони самі роблять все щоб себе потопили, залишилось тільки спостерігати за їх поступовим "політичним самогубством".