• Пятница

    20 сентября, 2024

  • 13°
    Ясное небо

    Николаев

  • 20 сентября , 2024 сентября

  • Николаев • 13° Ясное небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

На захист місцевих доріг!

На головних в’їздах до Снігурівського району  починає  патрулювати поліція, та зупиняти рух великовантажного транспорту, керуючись Законами України про збереження автомобільних шляхів та розпорядженнями Миколаївської ОДА. І вони повинні бути прикладом для всіх районів, адже збереження автошляхів  важливе  не тільки в обласному центрі, а й в районах!

Звертаюсь до підприємців та перевізників, я розумію, що почалися жнива і час активної роботи, але якщо ви зруйнуєте залишки доріг в області, то пересічний громадянин не зможе доїхати до лікарні, центру обслуговування громадян, або будь-куди. Ви намагаючись  зекономити час, втратите набагато більше починаючи із зруйнованих автошляхів, що призведе до неможливості довезти ваші вантажі до пунктів призначення, а головне збільшуєте ризик дорожньо-транспортних пригод. 

Ніякий Дорожній фонд, чи митний експеримент не зможуть врятувати автошляхи і побудувати нові, коли самі недобросовісні підприємці та перевізники, порушуючи норми законодавства продовжать руйнувати дороги. Вже неодноразово нові або відремонтовані дороги руйнувалися з-за безвідповідальності перевізників.

Досить закопувати бюджетні та спонсорські кошти в землю. Дотримуйтесь температурного режиму, та дайте можливість зберегти ті дороги які є, до того часу коли їх капітально відремонтують. Не будьте егоїстами, дозвольте іншим громадянам також  мати змогу користуватися автошляхами, а не тим, на що перетворюється дорога від перевантаженого транспорту та при порушенні теплового режиму! 

Як народний депутат України, звертаюсь до начальника ГУ Національної поліції в Миколаївській області Юрія Мороза, Начальника управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області Сергія Кривошапки посприяти в дотриманні законодавства України про збереження автошляхів. Розумію, те що не вистачає штатних працівників та транспорту, але необхідно спільно знаходити вирішення даного питання, та не дати можливості зруйнувати автомобільні сполучення Миколаївської області!