Топові моделі планшетів Samsung

5:21, 25 вересня, 2022

Наявність планшета — це не просто забаганка, а необхідна річ для роботи, навчання чи розвитку дитини. Світовий виробник техніки Samsung пропонує великий вибір гаджетів під будь-які завдання. Розглянемо кілька із них у різному ціновому сегменті, від бюджетних до дорожчих.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite LTE

Почнемо рейтинг із популярної моделі з діагоналлю 8,7 дюймів та роздільною здатністю екрану 1340×800 пікселів. Незважаючи на порівняно невеликий монітор, така комбінація забезпечує гідну якість картинки. У цій серії доступні такі варіанти оперативної та вбудованої пам'яті:

  • 3+32 ГБ;
  • 4+64 ГБ.

Можливе розширення пам'яті до 1 ТБ за допомогою MicroSD. Процесор 4+4 ядра забезпечує швидку реакцію поставлені завдання. Гаджет вагою 370 грам та шириною 8 мм непомітно поміститься у будь-яку сумочку. Завдяки компактності та бюджетності купити планшет цієї серії можна для розвитку дитини чи навчання школяра.

Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE

Цей планшет вражає великим монітором із діагоналлю 12,4 дюймів. Щоб зберегти якість зображення на такому екрані, підтримує роздільну здатність 2560×1600 пікселів. Тип матриці TFT дає плавність та чіткість картинки. Може мати 4-6 ГБ оперативної пам'яті та 64-128 ГБ вбудованої. Корпус виконаний із металу в таких кольорах:

  • чорний;
  • зелений;
  • срібло;
  • рожевий.

Завдяки наявності SIM-карти підтримує можливість здійснювати дзвінки, що відрізняє цю модель від попередніх. Удосконалений функціонал робить планшет більш потужним та дорогим.

Samsung Galaxy Tab S8+ 5G

Така модель відноситься до дорожчого цінового сегмента. На це впливають потужні технічні показники. Діагональ екрану планшета 12,4 дюймів, роздільна здатність 2800×1652 пікселів з оновленою матрицею Super AMOLED. Це робить дисплей чітким, плавним та швидким. Оперативна пам'ять такого гаджета підвищена до 8 ГБ, що дозволяє одночасно виконувати найскладніші завдання. Вбудовану пам'ять можна вибрати зі 128 або 256 ГБ. Планшет підтримує технології 5G та дзвінки з мобільного зв'язку. Виробник пропонує кольори:

  • графіт;
  • срібло;
  • рожеве золото.

Корпус виконаний з алюмінію, що робить модель легшою. Завдяки можливості вибрати різні технічні характеристики та дизайн, планшети від Samsung здатні виконувати різні завдання, будь то ігри, навчання чи складні робочі питання. Вони оснащені всім необхідним, чим має відрізнятися якісний планшет.

Реклама

5:21, 25 вересня, 2022
View full version