В Очакові збираються капітально відремонтувати дві вулиці: на підготовчу документацію витратять ₴228 тисяч

Ілюстраційне фото

В Очакові витратять  228 тисяч гривень на підготовку до капітального ремонту ділянок двох вулиць міста.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro.

У вівторок, 4 квітня, Очаківська комунальна служба благоустрою підписала договір на  виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання  інженерно-геодезичних вишукувань по двох вулицях з ФОП Ваховський М. О.

Договір укладено без використання електронної системи, тобто побачити тендерні вимоги або пропозиції інших учасників ринку у системі ProZorro неможливо. Єдине, що вказано в договорі – це назва робіт та сума договору.

Так, 49 тисяч 900 гривень  збираються витратити на роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації та проходження експертизи проектної документації по об"єкту: «Капітальний ремонт дорожнього покриття частини вулиці Юрасова (від вул. 8. до вул. Першотравневої).  

В той же час на виконання інженерно-геодезичних вишукувань по тій же ділянці вулиці витратять 79 тисяч 321 гривню. Було підписано два окремих договори на 49 тисяч 900 гривень  та 28 тисяч 421 гривню.

На виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання інженерно-геодезичних вишукувань для ремонту частини вулиці Першотравневої (від вул. Будівельників до вул. Юрасова) збираються витратити 99 тисяч 800 гривень (по 49 тисяч 900 гривень на кожен вид робіт).

Раніше повідомлялося, що ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області» замовило експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення за 658 мільйонів гривень.

Дивитись повну версію