Департамент адмінпослуг Миколаєва збирається закупити офісні меблі на майже ₴500 тис.

17:49, 20 жовтня, 2023

Департамент з надання адміністративних послуг Миколаївської міськради оголосив декілька тендерів на придбання нових офісних меблів на загальну суму 499 тисяч 906 гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, пишуть «НикВести».

Згідно з тендерною документацією, за ці кошти департамент закупить тумби, офісні крісла та стільці, дивани, рецепцію для прийому відвідувачів, шафи, журнальні столики та письмові столи.

Так, на придбання 16 тумб замовник збирається витратити понад 147 тисяч гривень. Натомість учасник тендеру пропонує поставити товар за 68 тисяч гривень. Пропозиція очікує рішення у зв’язку з «обґрунтуванням аномально низької ціни».

За 25 офісних крісел та 15 стільців департамент планує заплатити підряднику 132 тисячі гривень.

121 тисячу гривень департамент запланував на купівлю 10 диванів. Наразі тендерна пропозиція перебуває на етапі очікування рішення, підрядник пропонує виконати роботу за 110 тисяч гривень.

Крім того департамент з надання адміністративних послуг вже витратив:

— 24 тисячі гривень на закупівлю рецепції для прийому відвідувачів;

— 49 тисяч гривень на 4 гардеробні шафи та 8 журнальних столиків;

— 24 тисячі гривень на 4 книжкові шафи та письмовий стіл.

Нагадаємо, департамент надання адміністративних послуг спільно з відділом стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міськради працюють над створенням оновленого електронного порталу адмінпослуг. На закупівлю програмного продукту для оновлення порталу департамент з надання адміністративних послуг витратить 345 тисяч 900 гривень.

17:49, 20 жовтня, 2023
View full version