Сєнкевич та Кім знялись в кліпі Tony Tonite на патріотичну пісню, присвячену Миколаєву

13:35, 15 грудня, 2023

Український співак Tony Tonite випустив нову відеороботу «На землі й на небесах», в зйомці якої взяли участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич та голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Відеоролик розміщений на офіційному YouTube-каналі співака, пишуть «НикВести».

— Ця робота присвячена прифронтовому славному місту Миколаїв і всім нашим захисникам, які на різних напрямках фронту, з честю боронять українську землю від російського загарбника, — розповідає автор треку.

Судячи з інстаграм-аккаунта артиста, зйомки кліпу в проходили на початку жовтня. Робота була відзнята на території Миколаєва, зокрема, на Соборній площі та на Набережній міста, де співак зустрічається з міським головою Олександром Сєнкевичем та тисне йому руку.

Мер Олександр Сєнкевич, скріншот з кліпуМер Олександр Сєнкевич, скріншот з кліпу

На ще одній локації, де проходили зйомки, в кадрі під час бойових навчань зʼявляється голова ОВА Віталій Кім, який прицілюється кудись зі снайперської рушниці.

Голова ОВА Віталій Кім, скріншот з кліпуГолова ОВА Віталій Кім, скріншот з кліпу

Режисером та оператором кліпу виступив миколаївець Антон Шамшура. Для зйомок були залучені військові машини, танки та зброя.

Як вказано в описі проекту, кліп був відзнятий за підтримки Миколаївської ОВА, патрульної поліції та обласної варти.

Tony Tonite — український співак та волонтер родом з Білорусі, колишній учасник російського лейблу Gazgolder, власником якого є репер Баста. Разом з ним він також брав участь в електронному сайд-проекті Bratia Stereo.

З початку повномасштабного вторгнення Tony Tonite підтримує Україну, розповсюджує дописи про війну, допомогу постраждалим від війни українцям та робить збори для військових.

Нагадаємо, всесвітньо відомий американський гурт Imagine Dragons зняли кліп у зруйнованому російськими обстрілами селі Новогригорівка Миколаївської області.

13:35, 15 грудня, 2023
View full version