«Сьогодні вночі ЗСУ спитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків», — Арестович пообіцяв окупантам «відповідь» за ракетні удари

Радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Збройні сили України найближчим часом помстяться російським окупаційним військам за сьогоднішні ракетні удари по Миколаєву, Вінниці та Харкову.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

— Сьогодні вночі ЗСУ спитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків, — написав Олексій Арестович.

Радник ОП підкреслив, що за кожен ракетний удар окупантів слідує відповідь ЗСУ і навпаки. Різниця в тому, що українська армія б'є виключно по військових об'єктах окупантів.

— Ми битимемо по них. Вони по нам. Різниця полягає в тому, що ми б'ємо тільки з військових цілей, щоразу ретельно прогнозуючи супутній збиток. Вони б'ють, не звертаючи уваги на це, щоразу вкладаючи в прогноз додатковий ефект від терору мирного населення, або — заради такого терору, як зараз у Миколаєві та Харкові, — написав Олексій Арестович.

Олексій Арестович переконаний, що путінський режим буде знищено на полі бою.

— Буде ще багато наших ударів, їхніх ударів у відповідь, знову наших, їх знову. Путинський режим буде закінчено на полі бою, інших способів покінчити з ним не існує. А вб'є його роль, яку вони вибрали самі — антицивілізації. Зважені, визнані легкими та виштовхнуті зі світу геть, — резюмував він.

Як повідомлялося, російські війська завдали удару по центру Вінниці крилатими ракетами «Калібр», які були випущені з підводного човна у Чорному морі.

Дивитись повну версію