З початку війни миколаївські піротехніки знешкодили три тисячі вибухонебезпечних предметів

Миколаївська область стала одною з найзамінованіших в Україні. З лютого миколаївські піротехніки знешкодили вже три тисячі вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також йдеться у сюжеті телеканалу ICTV.

— Миколаївська область - одна з найзамінованіших в Україні Піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій щодня виїздять знешкоджувати небезпечні сувеніри війни. Снаряди, що не розірвалися, кумулятивні касетні елементи, міни, розтяжки, які залишили російські війська — усім цим засіяні міста і села, поля і ліси області. З лютого піротехніки уже знешкодили 3 тисячі вибухонебезпечних предметів та продовжують цю небезпечну роботу, - йдеться у телесюжеті.

У ДСНС додають, що з початку повномасштабного вторгнення військ ворога в Україну на території Миколаївської області групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України  у Миколаївській області відпрацьовано 3537 адрес за зверненнями громадян, щодо виявлення вибухонебезпечних предметів, які залишились на землях нашого регіону. Загалом піротехніками ДСНС вилучено 2998 боєприпасів,  21 липня — 39.

Раніше повідомлялось, що Миколаїв потрапив в трійку міст України, які росіяни обстрілюють найбільше.

Дивитись повну версію