В тимчасово окупованій Снігурівці фіксують точні «прильоти» по будівлям, де були російські військові

В тимчасово окупованій Снігурівці місцеві мешканці повідомляють одразу про кілька точкових влучань по будівлям, де перебувають окупанти.

Як повідомляє місцеве видання «СНІГ», прильоти було чутно вдень 1 вересня.

Вибухи пролунали у будівлі «Укрпошти», де, за інформацією видання, довгий час перебував особовий склад загарбників. Також є інформація про пожежу в будівлі місцевого райвідділу поліції, туди також було завдано удару.

Інше влучання було по будівлі дитячої школи мистецтв, де могли перебувати представники окупаційної влади після знищення сусідньої будівлі міської ради. Інформація перевіряється.

Крім того, місцеві мешканці повідомляють, що військові формування після прицільних влучань ЗСУ поводять себе агресивно, панікують.

— Тож, сьогодні (1 вересня,  прим.) сталися чергові обстріли багатоповерхівок у мікрорайонах «Сонячний» та «7 вітрів». У одному з будинків пошкоджено вікна, у інший відбулося пряме потрапляння снаряду. Інформацію про загиблих наразі немає, але є поранені, повідомляє «СНІГ».

Також є інформація, що днями було вивезено кілька десятків ліжок та постільну білизну з снігурівської лікарні. Мешканці повідомляють, що частину окупантів тимчасово розмістити у магазині «Стєкляшка».

Нагадаэмо, що протягом вчорашнього дня, 1 вересня, ЗСУ на півдні знищили 5 ворожих складів боєприпасів, уражені пункт управління безпілотниками та поромна переправа противника.

Дивитись повну версію