Очаків продовжують щодня обстрілювати мінометами: пошкоджено житлові будинки

Пожежа будинку внаслідок обстрілу Очакова 18 лютого 2023, фото: ГУ ДСНС Україин в Миколаївській області

Двічі у п’ятницю, 17 лютого, а також вранці 18 лютого територія Очаківської громади була обстріляна мінометами зі сторони Кінбурнської коси, тимчасово окупованої російською армією.

Про деталі подій повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

Вказано, що 17 лютого обстрілів зазнало узбережжя Очакова.

«17 лютого, о 10:00 та 13:32 ворог здійснив мінометні обстріли по акваторії та береговій смузі Очаківської громади. Постраждалих немає», - йдеться у повідомленні

Зранку 18 лютого під обстріл потрапили житлові будинки.

«18 лютого, о 05:32 ворог обстрілював населений пункт Очаківської громади з установок РСЗВ. Внаслідок чого пошкоджено житлові будинки та виникла пожежа господарських будівель. За попередньою інформацією постраждалих немає.

Через потрапляння боєприпасів та їх уламків у м. Очакові виникло дві пожежі на території приватних домоволодінь, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області,

«Горіли господарча будівля та літня альтанка на площах 50 та 5 кв. м відповідно. Черговим караулом 22 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у. Миколаївській області у складі двох відділень пожежі ліквідовано в найкоротші терміни. Постраждалих та травмованих на даний момент не зафіксовано», - йдеться у повідомленні.

У суботу вранці росіяни здійснили ракетну атаку по України. Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про збиття.

Дивитись повну версію