Внаслідок чотирьох пожеж на Миколаївщині постраждало двоє людей

За добу, 4 квітня, миколаївськими рятувальниками було ліквідовано чотири пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Так, об 11:43 на рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні на території приватного будинку у селищі Веселинове Вознесенського району. Горіло 6 квадратних метрів, попередня причина загоряння — порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації побутових газових приладів. Чоловіка з термічними опіками госпіталізували до медичного закладу, де пізніше постраждалий помер.

Вже ввечері, о 22:45, рятувальників сповістили про займання у двокімнатній квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку на проспекті Корабелів у Миколаєві. Причина займання — коротке замикання електролічильника. На пожежі постраждала жінка, яку було госпіталізовано до токсикологічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

Окрім того, на проспекті Корабелів пожежники гасили сміття в тепловому колекторі. Також, минулої доби рятувальники зареєстрували пожежу внаслідок підгоряння їжі на плиті у квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в Миколаєві.

Нагадаємо, вранці, 4 квітня, у Нідерландах пасажирський потяг, у якому перебували не менше 50 людей, зійшов із рейок після зіткнення з краном. Внаслідок аварії кілька десятків людей отримали поранення.

Дивитись повну версію