На День Незалежності під магазином у Вознесенську гучно лунав російський реп, поліція почала перевірку

Мешканці Вознесенська поскаржилися, що вночі 24 серпня під магазином, де відпочивала місцева молодь, гучно лунав російський реп.

Відповідний пост опублікували в фейсбук-групі «Вознесенськ — місто» мрії, долучивши відео.

На ньому видно, що вночі під магазином відпочиває багато людей, а з колонки гучно грає російський реп.

У коментарях до посту мешканці звернулися до поліції. Вознесенське районне управління поліції відреагувало на допис та повідомило про початок перевірки. Також там зазначили, що судячи з того, що відео зняте вночі, це може свідчити про порушення комендантської години.

«Якщо громадянам ще відомі факти про порушення власницею цього магазину комендантської години та гучної музики у вечірній час, відпишіть, будь ласка, тут в коментарі! Завчасно вдячні», — додали у поліції під постом.

Нагадаємо, раніше у Миколаєві після скарги на шансон та іншу російськомовну музику, яка лунала у маршрутці №21, водія змусили прибрати з салону магнітолу.

Ще один інцидент трапився 22 квітня в дитячому містечку «‎Казка» у Миколаєві. Аніматор в костюмі пса Патрона танцював під музику російського виконавця, попри те, що у громдаських місцях заборонено відтворення російської музики. Адміністрація закладу прокоментувала інцидент та зазначила, що музику ввімкнули відвідувачі.
Дивитись повну версію