У Миколаєві судять чоловіка, підозрюваного у вбивстві сусіда

16:09, 04 жовтня, 2023

Центральний суд Миколаєва відправив під варту 37-річного місцевого мешканця, який підозрюється у вбивстві сусіда.

Як повідомили у пресслужбі суду, у вересні минулого року, підозрюваний після вживання алкоголю вирішив з’ясувати стосунки із сусідом з яким мав тривалі неприязні відносини. Спочатку чоловік кілька разів удари сусіда, а потім задушив його. Після цього він перетягнув тіло померлого подалі від воріт свого будинку.

У судовому засіданні захисник просив обрати для свого клієнта запобіжний захід у виді домашнього арешту або особистого зобов’язання. Підозрюваний підтримав думку захисника.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Володимир Лященко дійшов висновку про обґрунтованість підозри та наявність ризиків, передбачених частинами 1, 3, 5 статті 177 КПК України. Тому суддя постановив застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою, без визначення розміру застави.

Нагадаємо, що на Миколаївщині прокурори затримали 57-річного чоловіка за вбивство знайомого.

Нагадаємо, нещодавно на Миколаївщині чоловік вбив свою колишню та її родину через ревнощі, а потім застрелився сам. Між чоловіком та його колишньою через ревнощі виникла сварка, в ході якої він застрелив жінку, її матір та її нового чоловіка.

До того ж на Вознесенщині правоохоронці затримали чоловіка, який вбив свого знайомого.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині правоохоронці затримали 48-річного чоловіка за вбивство знайомого.

16:09, 04 жовтня, 2023
View full version