Водій та пасажир госпіталізовані: на Миколаївщині сталося ДТП

Вчора, 3 жовтня, на автодорозі М-14 «Одеса — Мелітополь – Новоазовськ» Шевченківської громади Миколаївського району неподалік кафе «Тамплієр» сталася ДТП. 

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Зазначається, що інцидент трапився приблизно о 15:50.

За попередніми даними, 35-річний водій Hyundai Galloper не впорався із керуванням та допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини, де допустив зіткнення із деревом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та його 32-річний пасажир із тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості були доставлені до медичного закладу.

Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 093-788-46-43 або 102.

Нагадаємо, у Миколаєві патрульна поліція затримала, нетверезого водія автомобіля Nissan, який здійснив ДТП на вулиці Робітничій.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві патрульна поліція затримала, нетверезого водія автомобіля Nissan, який здійснив ДТП на вулиці Робітничій.

До того ж на Миколаївщині затримали 34-річного жителя селища Зарічне Миколаївського району за підозрою у незаконному заволодінні автомобілем. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Дивитись повну версію