На Львівщині двоє чоловіків порізали на метал електроопору, збитки оцінили у ₴2,8 млн

23:11, 20 жовтня, 2023

Двоє жителів села у Львівській області зрізали з електроопори металеві елементи. Це призвело до руйнації конструкції та віключення електропосточання.

Про випадок повідомили у поліції Львівської області.

Як встановили співробітники поліції, у липні двоє мешканців одного з сіл Львівського району віком 32 та 59 років демонтували з електроопори металеві елементи, внаслідок чого конструкція втратила стійкість та зруйнувалась. Це, в свою чергу, призвело до порушення роботи мережі та до припинення подачі електроенергії користувачам.

Вартість ремонтних робіт та нової електроопори становить близько 2,8 мільйона гривень.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 194-1 (Умисне пошкодження об’єктів електроенергетики) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, японська опозиційна Партія інновацій ухвалила рішення виключити зі своїх лав депутата верхньої палати парламенту Мунео Сузукі, який здійснив поїздку до Росії без повідомлення керівництва політсили.

23:11, 20 жовтня, 2023
View full version