У Миколаєві перевірили дотримання правил благоустрою: на порушників складено 72 адмінпротокола

Фахівці Миколаївської міської ради перевіряють дотримання правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку. 

Про це проінформували на сайті Миколаївської міської ради.

Зазначається, що з цією метою з 23 по 27 жовтня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

Зокрема, у Корабельному районі провели обстеження приватного сектору по вулицях Липовій, Горіховій, Рябіновій, Менделєєва. За підсумками виявлених порушень склали 15 адміністративних протоколів. Надали 35 попереджень домовласникам та провели роз'яснювальну роботу.

Також у Заводському районі оглянули вулиці 1, 2, 3 Слобідську, Кузнецьку, Пограничну. За результатами роботи склали 17 адміністративних протоколів.

Окрім того, в Інгульському районі працівниками управління комунального господарства та інфраструктури обстежили територію по вулицях Скульптора Ізмалкова, Авангардній, Чкалова, Маршала Василевського, Кузнецькій, проспекту Богоявленскому ріг вулиці Молодогвардійської, проспект Богоявленському ріг вулиці Південної, Херсонського шосе.

Сумісно з представником КП «Миколаївкомунтранс» провели обстеження території по проспекту Миру. За результатами проведених робіт на відповідальних осіб склали 25 адміністративних протоколів.

До того ж у Центральному районі провели обстеження по проспекту Центральному, вулицях Шнеєрсона, Малій Морській, Громадянській та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 33 об'єкти, за результатами склали 15 адміністративних протоколів. 

Нагадаємо, у Миколаєві проводять інспекції підприємств на предмет дотримання Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Дивитись повну версію