Під час гри американському хокеїсту випадково порізали шию лезом від ковзана: врятувати його не вдалося

У Великій Британії під час гри на арені «Утиліта» в місті Шеффілд 29-річному американському хокеїсту Адаму Джонсону один з гравців випадково порізав шию лезом від ковзана. 

Врятувати хокеїста медикам не вдалося, повідомили у «Associated Press».

29 жовтня на арені «Утиліта» у грі Челендж-кубку проти британців із «Шеффілд Стілерс» Адам Джонсон грав за американську команду «Ноттінгем Пантерс». 

Хокеїст отримав поріз ковзаном під час другого періоду гри. Як саме трапився інцидент не повідомляється. У команді загиблого те, що трапилося назвали «дивним нещасним випадком».

Зазначається, що через смерть хокеїста, три гри, які були заплановані на 29 жовтня в Белфасті, Файфі та Гілфорді, перенесли. Також перенесли гру команди «Ноттінгем», яка була запланована на 31 жовтня.

Відомо, що Адам Джонсон зіграв у 13 іграх Національної хокейної ліги у складі команди «Піттсбург Пінгвінс» у 2019 та 2020 роках. Також хокеїст виступав за три клуби Американської хокейної ліги.

Раніше повідомлялось, що під Херсоном, 5 червня цього року загинув миколаївський тренер і багаторазовий чемпіон з пауерліфтингу Олексій Слющенко, який захищав Україну у лавах 123-ї бригади, що базується в Миколаївській області.

Дивитись повну версію