На Миколаївщині біля Снігурівки ще один комбайн підірвався на міні: водій у лікарні

15:48, 01 листопада, 2023

У середу, 1 листопада, біля Снігурівки на протитанковій міні підірвався комбайн. Водія з пораненнями відвезли до лікарні.

Про це повідомив начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.

«Приблизно о 10:30 годині стався нещасний випадок: біля міста Снігурівка комбайн підірвався на ворожій протитанковій міні. Внаслідок вибуху водій отримав поранення та був госпіталізований до лікарні, де медики надають йому кваліфіковану допомогу. На місці підриву вже працюють усі відповідні служби», — розповів Іван Кухта.

В ДСНС Миколаївської області повідомили, що внаслідок детонації боєприпасу постраждали двоє чоловіків. В одного з них травматична ампутація двох ніг, другого госпіталізували до медичного закладу для встановлення ступеня травмування. Після обстеження чоловік від госпіталізації відмовився.

Нажаль, на Миколаїщині це непоодинокі випадки. Так, 11 жовтня біля Снігурівки на міні підірвався комбайн.

Крім того, поблизу Явкинського каналу, що у Снігурівській громаді Миколаївської області, 26-річний чоловік підірвався на боєприпасі. 

3 вересня, чоловік підірвався на міні в морі у селі Чорноморка Миколаївської області.

У березні 2023 року з'явилася інформація про те, що депутат Миколаївської обласної ради, власник компанії «ПАЕК» Юрій Кормишкін, перебуваючи у полі неподалік Снігурівки, отримав поранення внаслідок підриву трактора.

Раніше повідомлялося, що у селі Чкалове Бериславського району Херсонщини на російській міні підірвалася людина. Загиблим виявився «псевдорозміновувач» з Миколаївської області, який не мав ліценції на проведення робіт з розмінування. 

До того ж у Херсонській області 17 вересня трактор наїхав на російську міну під час польових робіт. Водія везли до лікарні, але дорогою він помер.

15:48, 01 листопада, 2023
View full version