Росіяни обстріляли автівку на Херсонщині: постраждали мати з двомісячною дитиною, водій загинув

У понеділок, 13 листопада, росіяни влучили артилерією в цивільну автівку у передмісті Херсона, в якій двомісячна дівчинка та її рідні поверталися з медогляду. У результаті ворожого обстрілу загинув водій авто, дитина з мамою отримали поранення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Зазначається, що внаслідок російського обстрілу автівка загорілася.

За попередніми даними поліції, 64-річний дідусь дитини, який був за кермом, загинув. Особу встановить експертиза, оскільки тіло вигоріло практично вщент. 36-річну мати у важкому стані доправили до лікарні.

Попередньо, у двомісячної дівчинки діагностували мінно-вибухове поранення голови, стан середньої тяжкості. Лікарі надають необхідну допомогу та борються за життя її мами. 

«Під звуки спецсигналу ювенальні правоохоронці мчать у Херсонську лікарню. На руках — двомісячне дитя», — написав він і опублікував відео. 

Як уточнили згодом в Офісі генпрокурора, близько 11:40 російські військові обстріляли дорогу при в’їзді у селище у Херсонському районі. За їхніми даними, мати немовля отримала травматичну ампутацію ніг, а дитину госпіталізували з мінно-вибуховою травмою.

Нагадаємо, що за минулу добу, 11 листопада, російські війська здійснили 62 обстріли по Херсонщині. Зокрема, 12 разів російські війська били по населених пунктах Херсонської міської територіальної громади. 

Дивитись повну версію