На Миколаївщині минулої доби вогнеборці ліквідували три пожежі

14:56, 09 грудня, 2023

Протягом минулої доби миколаївські вогнеборці загасили три пожежі та здійснили чотири виїзди для надання допомоги водіям, транспортні засоби яких застрягли на бездоріжжі.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Зазначається, що горіли старі речі на технічному поверсі п'ятиповерхового житлового будинку по вулиці Лягіна у Миколаєві на площі 15 квадратних метрів. Пожежу спричинило необережне поводження з вогнем.

Зокрема, на вулиці Молодіжній у селі Куцуруб Куцурубської громади Миколаївського району горіла господарча будівля. Вогнеборці загасили пожежу на площі 10 квадратних метрів.

Також на вулиці Садовій у селі Поділля Веселинівської територіальної громади зайнявся гараж та автомобіль. Займання подолали на площі 30 квадратних метрів.

Наразі причини двох пожеж встановлюються.

Загалом до гасіння  пожеж залучалось 3 одиниці техніки ДСНС та 12 вогнеборців.

Окрім того, рятувальники здійснили 4 виїзди на надання допомоги водіям, транспортні засоби яких загрузли на бездоріжжі у Вознесенському, Первомайському та Баштанському районах.

Нагадаємо, 5 грудня, в селі Комісарівка Миколаївського району виникла пожежа в одній із кімнат житлового будинку, постраждав господар.

14:56, 09 грудня, 2023
View full version