FPV-дрони та артилерія: ворог обстріляв дві громади Миколаївщини

8:35, 19 січня, 2024
Обстріл Миколаївської області, фото НиквестиОбстріл Миколаївської області, фото «НикВести»

За добу, з 18 січня по 19 січня, ворог п'ять разів обстріляв територію Миколаївської області. Під артилерійські обстріли потрапили дві громади — Очаківська та Куцурубська.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Зранку 18 січня, о 8:15 та 08:30, ворожої атаки FPV-дронами зазнав населений пункт Куцурубської громади. 

Так, увечері 18 січня, о 23:18 та сьогодні вночі, о 00:07 ворог завдавав артилерійських обстрілів по населеному пункту Куцурубської громади.

Також учора, 18 січня, о 10:11 ворожі обстріли фіксувалися по акваторії Очаківської громади.

Окрім того, сьогодні вночі, 19 січня, о 01:30 ворог завдавав артилерійських обстрілів по Очакову.

Варто зазначити, що окупанти обстрілюють Очаківську та Куцурубську громади майже щодня з території тимчасово окупованої Кінбурнської коси. Раніше голова ОВА Віталій Кім заявив, що обстріли російською армією Очакова не мають жодної військової мети, окупанти стріляють, аби лякати місцевих.

З початку повномасштабного вторгнення з Очакова виїхали приблизно 8 тисяч містян. Водночас на окупованому Кінбурнському півострові за попередніми рахунками української влади проживає близько 200 людей, проте зв'язок з ними повністю втрачений.

Раніше жителі Очакова Миколаївської області поділилися з журналістами, як вони понад 500 днів повномасштабного вторгнення живуть під постійними обстрілами.

У квітні «НикВести» побували в Очакові та показали у фоторепортажі, як виглядає найнебезпечніша точка Миколаївської області.

8:35, 19 січня, 2024
View full version