Миколаївська чемпіонка Харлан дала емоційне інтерв'ю про початок війни

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розповіла про участь у проекті «Танці з зірками», дозвіллі на олімпіаді, а також про те, як вона переносить війну в Україні.

Про це йшлося в ефірі розважально-волонтерського проекту «ШИПШИНА ШОУ».

У випуску передачі Ольга Харлан розповіла глядачам про свої емоції та особисті переживання, з якими вона справляється під час війни. Перший день повномасштабної агресії РФ вона зустріла з великою тривогою за країну, своїх родичів та друзів.

«Все, що зараз відбувається, це страшний сон для всіх нас... Якось складно знаходити слова, їх просто немає», - коментує вона в ефірі «ШИПШИНА ШОУ».

Також Ольга Харлан розповіла про свою спортивну кар'єру та про те, на що витратила свої перші призові. Ведучі поспілкувалися з чемпіонкою про її досвід участі у «Танцях із зірками». Вона зазначила, що 14 тижнів участі у проекті дуже виснажують. Однак там Ольга Харлан потоваришувала з Дмитром Дігусаром, вони і зараз підтримують зв'язок між собою. Сам Дмитро Дігусар захищає Україну у складі ЗСУ.

Повне інтерв'ю з Ольгою Харлан можна переглянути на каналі «ШИПШИНА ШОУ» за посиланням.

Нагадаємо, на початку березня Миколаївська чемпіонка розповіла передплатникам про те, як евакуювала родину з України на початку війни.

Дивитись повну версію