«Ракет не залишилося, мізків теж», — у Росії почали здогадуватися, що їх влада бреше про успіхи на війні в Україні

Російські пропагандисти почали здогадуватися, що Міноборони РФ бреше про успіхи у війні з Україною.

Про це йдеться у ролику «НикВести» з фрагментами розмови російських пропагандистів Максима Клімова та Ігоря Гіркіна.

Виявилося, що коли в березні Росія завдала ракетного удару по заводу «Зоря-Машпроект» у Миколаєві, вони знищили склад з турбінними агрегатами, які призначалися саме для російських фрегатів проекту 11356, які будує Калінінградська верф на замовлення Індії.

«Україні ці турбіни не потрібні, а ми фактично завдали удару по собі», – скаржиться відставний капітан 3 рангу ВМФ РФ Максим Климов.

«Ракет у нас багато, але куди ми б'ємо?», – відповідає йому співрозмовник, військовий злочинець і нібито колишній співробітник ФСБ РФ Ігор Гіркін.

І насамкінець так звані військові експерти визнають, що ракет у Росії майже не залишилося.

У відео використано кадри обстрілів українських міст: Миколаїв, Вінниця, Київ, Кременчук, Харків. Протягом 5 місяців війни ці міста зазнають обстрілів ракетних військ ЗС РФ, крилатих ракет, артилерії та авіабомб. Тим часом пропаганда, російські ЗМІ, президент РФ Володимир Путін, міністр оборони РФ Сергій Шойгу, представник Міноборони РФ Ігор Конашенков та Міноборони РФ брешуть, що російські ракети вражають лише військові цілі.

Нагадаємо, що кримська молодь почала дедалі частіше виконувати українські пісні навіть під час офіційних заходів. Йдеться, зокрема, про композиції авторства українських виконавців, які відкрито говорять про військові злочини Росії, яка веде загарбницьку війну в Україні.

Дивитись повну версію