Депутати від «Слуги народу» залучили іноземних благодійників до допомоги медзакладам Миколаєва

У вівторок, 7 лютого, до одного з медичних закладів Миколаєва приїхали французький благодійний фонд «L’A Enfants de l’Ukraine» та українська громадська організація «Надійний добробут інвалідів». Благодійники ознайомилися із роботою лікарні та привезли першу допомогу.

Гостей запросили представники партії «Слуга Народу» – депутат Миколаївської облради і очільник фракції Ігор Кіч та депутатка міської ради Олена Кузьміна, повідомили у пресслужбі партії.

Благодійникам розповіли про деталі роботи медзакладу, основні напрямки та нагальні потреби.

— Миколаїв все ще прифронтове місто, і наші медзаклади продовжують працювати в режимі нон-стоп. Особливо ті заклади, які надають реабілітаційну допомогу. Їм потрібна підтримка не тільки від держави, тому ми намагаємось залучати благодійні організації. Цього разу ознайомили французьких благодійників із нашою лікарнею та розповіли про потреби, — розповів Ігор Кіч.

— Лікарні вистачає усіх медикаментів, є все необхідне обладнання для реабілітації, але бракує приладдя для тривалого перебування тут. Оскільки заклад спеціалізується і на реабілітації, яка може тривати від кількох тижнів і більше, є потреба у пральних машинках, кондиціонерах, холодильниках, постільній білизні тощо, —розповіла Олена Кузьміна.

— Наші депутати з перших днів долучилися до допомоги цивільним, постраждалим від збройної агресії рф, і продовжують це робити. Ми залучаємо партнерів до співпраці та підтримки наших громад. Вдячна депутатам за їхню роботу та увагу до потреб населення та медзакладів, – каже голова обласної організації партії «Слуга Народу» Ганна Замазєєва.

Також благодійники привезли до медзакладу першу допомогу – дезінфекційні засоби, набори гігієни тощо. Французькі партнери запевнили, що незабаром розпочнуть роботу в напрямку  пошуку необхідного для лікарні.

Дивитись повну версію