Суд визнав винним майора, що протаранив швидку парамедика у Миколаєві: він має сплатити штраф у ₴17 тис. та рік не водити авто

Парамедик Анастасія Шевченко на фоні своєї автівки, яку протаранив майор

Суд визнав винним майора Військової служби правопорядку Збройних сил України Костянтина Костенко, який протаранив автівку швидкої допомоги парамедика у Миколаєві.

Про це повідомляє Центральний районний суд Миколаєва. 

Дослідивши матеріали, суддя Сергій Медюк дійшов висновку про наявність в діях військовослужбовця ВСП складу правопорушень, передбачених частиною 1 статті 130, статті 124 КУпАП.

— З урахуванням того, що останній вчинив кілька адміністративних правопорушень, згідно статтею 36 КУпАП, стягнення накладається в межах санкції, встановленої за більш серйозне правопорушення, – йдеться у повідомленні. 

За результати розгляду, суд постановив визнати майора винним за частиною 1 статті 130, статті 124 КУпАП та накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Раніше адвокати парамедика Анастасії Шевченко з'ясували, що майор Військової служби правопорядку Збройних сил України, який протаранив дівчині автівку швидкої допомоги у Миколаєві, вчинив ще декілька правопорушень.

Дивитись повну версію