Управління освіти збирається за ₴7,5 млн облаштувати укриття в пʼяти дитсадках та ліцеї Миколаєва

Управління освіти Миколаївської міської ради збирається облаштувати укриття в пʼяти дитячих садочках та одному ліцеї міста. На ці роботи загалом планується витратити понад 7,5 мільйонів гривень.  

Про це свідчать дані системи електронних закупівель ProZorro.

Зокрема, на облаштування укриття в дитячому садочку №111 планують витратити 1 мільйон 366 тисяч 391 гривню. Виконати усі необхідні роботи підрядник повинен буде до 21 травня 2023 року. 

Для облаштування укриття підрядник повинен буде виконати: оздоблювальні роботи (ремонт підлоги, стелі та стін з відповідними роботами, а також влаштування дверей та металевих огорож з поручнями), повʼязані з водопостачанням роботи (встановлення унітазів, умивальників та нагрівачів, прокладання водопроводу), повʼязані з електрикою роботи (заміна розеток та розподільних коробок, монтаж сигнальних ліхтарів «вхід» та «вихід», монтаж світильників та ламп) та влаштування вентиляції приміщення..

Водночас на облаштування укриття в миколаївському дитячому садочку №144 управління освіти збирається витратити 1 мільйон 231 тисячу 54 гривні.

До 25 травня 2023 року підрядник повинен буде привести до ладу стіни приміщення, встановити перегородки з супутніми роботами (монтаж дрібних металоконструкцій, фарбування поверхонь, влаштування металевих огорож з поручнями), закласти отвори, відремонтувати стелю та підлогу, зробити електроосвітлення та вентиляцію, а також облаштувати санвузол.

Облаштування сховища у дитячому садку №10 обійдеться міському бюджету в 1 мільйон 59 тисяч 450 гривень. Підрядник повинен буде до 25 травня 2023 року виконати роботи з облаштування стін, підлоги та стелі приміщення, а також виконати роботи з облаштування вентиляції, електрики та санвузла. 

Управління освіти також облаштує укриття в миколаївському дитячому садку №143. Попередня вартість робіт складає 1 мільйон 558 тисяч 262 гривні. Строк виконання робіт – 22 травня 2023 року. 

Підрядна фірма повинна буде виконати оздоблювальні роботи (ремонт підлоги, стелі та стін з відповідними роботами, а також влаштування дверей та металевих огорож з поручнями), повʼязані з водопостачанням роботи (встановлення унітазів, умивальників та нагрівачів, прокладання водопроводу), повʼязані з електрикою роботи (заміна розеток та розподільних коробок, монтаж сигнальних ліхтарів «вхід» та «вихід», монтаж світильників та ламп) та влаштування вентиляції приміщення.

Ще одне укриття облаштують у дитячому садочку №141. Очікувана вартість робіт складає 1 мільйон 64 тисячі 137 гривень, а строк їх виконання – 22 травня 2023 рік. Влаштування сховища передбачає оздоблювальні роботи, встановлення перетинки, роботи з облаштування вентиляції, електрики та санвузла.

Окрім дитячих садочків укриття також облаштують в Миколаївському ліцеї №22. Очікувана вартість складає 1 мільйон 296 тисяч 803 гривні, а строк їх робіт – 22 травня 2023 рік. 

Роботи виконуватимуться у восьми кімнатах, коридорі, запасних виходах, та декількох тамбурах. Зокрема, планується відремонтувати стіни, стелю та підлогу приміщень, облаштувати вентиляцію, електрику та санвузол. 

Варто зазначити, раніше Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич повідомив, що вже у травні 2023 року планується відкрити по одному дитячому садочку у кожному районі міста. Для цього, казав він, там облаштують сховища.

Нагадаємо, у Вознесенську підвали двох середніх навчальних закладів переобладнають під укриття. На ці роботи планують витратити 2,3 мільйона гривень.

Дивитись повну версію