Федорова бачить новими керівниками Миколаївської облради Кормишкіна та Москаленко

Ексдиректорка обласної інфекційної лікарні, позафракційна депутатка Світлана Федорова вважає, що посади голови та заступника голови Миколаївської облради, мають зайняти представники «Нашого краю» та «Європейської солідарності».

Про це вона сказала у коментарі кореспонденту «НикВести».

— Наприклад — голова Юрій Кормишкін, заступник — Вікторія Москаленко, — уточнила вона.

При цьому Світлана Федорова категорично проти того, щоб посаду голови облради обійняв Антон Табунщик – «слуга народу», який за інформацією «НикВести», є ймовірним кандидатом. За словами депутатки, він некоректно себе поводив під час суперечок в інфекційній лікарні та навіть замахувався на співробітниць закладу.

— Але точно не людина з нездоровими амбіціями, жахливою поведінкою, який прилюдно підіймав руку на жінок та хамив — це я про Табунщика. Цього кадра навіть прості санітарки пам’ятають, як гидкого та мерзотного типа. А його самозакоханність і спроби строїти з себе вояку — смішні та обурливі для справжніх воїнів. Хоча… Якщо його таки просунуть — тим гучніше та скоріше скинуть. Я точно знаю, які якості не повинен мати претендент — він не повинен замахуватися і погрожувати жінкам і не повинен бути самозакоханим нарцисом, — відзначила Світлана Федорова.

Нагадаємо,що Світлана Федорова була обрана до облради від партії «Наш край».  Однак наприкінці 2021 року вона написала заяву про вихід із фракції. Це відбулося на фоні конфліктів колективу лікарні, яку очолювала Світлана Федорова, з керівництвом області та департаментом охорони здоров'я ОДА. 

Відзначимо, що сам голова фракції «Наш край» в Миколаївській обласній раді Юрій Кормишкін вважає, що наступним головою облради має бути також представник президентської партії «Слуга народу».

Як відомо, Кабінет міністрів назначив голову Миколаївської обласної ради та керівника партії «Слуга народу» в регіоні Ганну Замазєєву головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Депутат Миколаївської обласної ради від партії «Пропозиція» Олександр Мосін вважає, що новою головою облради має стати депутат від президентської партії. Депутатка облради від партії «Європейська солідарність» Алла Ряжських вважає що цю посаду має зайняти представник «Нашого краю» або «Слуги народу».

Голова фракції «Слуги народу» в Миколаївській обласній раді Ігор Кіч ще не знає хто стане наступником Ганни Замазєєвої, проте стверджує, що за будь-яких умов фракція підтримуватиме кандидата на посаду голови облради від президентської партії

Відзначимо, що перед призначенням на посаду голови Держенергоефективності, на сесії облради 9 березня Ганна Замазєєва повідомила, що звільнила Володимира Фроленка, обраного депутатом облради від «Опозиційна платформа – «За життя», з посади свого першого заступника.

Дивитись повну версію