USAID передав Миколаєву 10 планшетів для фіксації пошкоджень інфраструктурних об’єктів міста

Американські партнери передали Миколаєву планшети 10 планшетів LENOVO на загальну суму понад 71 тисяча гривень для фіксації пошкоджень інфраструктурних об’єктів міста.

Техніка вже передана у користування Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, повідомляє Агенція розвитку Миколаєва. 

— Ракетні обстріли міста спричинили ряд пошкоджень і руйнувань об’єктів різної інфраструктури. Наслідки прильотів фіксуються в актах комісійного обстеження таких об’єктів незалежно від форми власності. Тому планшети допоможуть фіксувати пошкодження при проведенні комісійного обстеження та дозволять складати відповідні акти безпосередньо на місці виїзду комісій Департаменту ЖКГ, – йдеться у повідомленні. 

Обладнання придбане за кошти Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukrainє в рамках проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Нагадаємо, данський урбаніст Мікаель Колвілль-Андерсен разом зі своєю командою розробляє концепцію велосипедної інфраструктури для Миколаєва.

Дивитись повну версію