РФ готуються залучити іноземних агентів впливу для виправдання вторгнення

Росіяни готуються залучити іноземних агентів впливу для виправдання незаконного вторгнення в Україну. Для цього загарбники планують провести Міжнародний фестиваль молоді на тимчасово окупованій території України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що  у 2024 році на тимчасово окупованих територіях Луганської області планує провести «Міжнародний фестиваль молоді».

«Це буде лише одна з регіональних точок проведення пропагандистського заходу Москви. «Міжнародність» фестивалю забезпечать російські агенти впливу й маргінали, яких вербують росіяни по всьому світі», — йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Луганщину привезуть маргіналів з 40 країн, натомість окупаційна адміністрація підготувала 150 колаборантів з молоді для участі у фестивалі.

«Все це є заходом культурного впливу, який Москва буде продавати власному населенню як підтримку світу своєї нацистської політики в противагу голосуванням в ООН й міжнародній ізоляції», — додають в ЦНС.

Нагадаємо, представники окупаційних адміністрацій на ТОТ психологічно тиснуть на освітян, які відмовилися працювати на окупантів.

Дивитись повну версію