У Миколаївській облраді затвердили повноваження трьох депутатів

11:40, 14 вересня, 2023

У Миколаївській обласні раді затвердили повноваження трьох нових депутатів, які зайняли місця вибувших колег.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні сесії  у четвер, 14 вересня, повідомляють «НикВести».

Заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик нагадав, що вже склали мандати сім депутатів.

— Шановні колеги, рішення обласної ради 09.03 2023 року, від 16.03 2023 року про дострокове припинення повноважень семи депутатів обласної ради на підставі їхніх особистих заяв, - повідомив Антон Табунщик.

Так, Сергій Чорний від «Европейської солідарності» зайняв місце Михайла Талпи.

Володимир Поточняк займе місце Олени Донченко від «Нашого Краю». За інформацією «Руху. Чесно» Володимир Поточнак має вищу освіту, навчався у Медичному інституті Чорноморського національного університету імені Петра Могили.

Ігор Щербина зайняв місце Євгена Ігнатенко «Слуга народу». За інформацією «Руху.Чесно» депутат має вищу освіту. Раніше працював головним спеціалістом відділу лісового та мисливського господарства у Миколаївському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Як відомо, на засіданні, 9 березня, Миколаївська облрада  погодила заяви п’ятьох депутатів про дострокове припинення повноважень. Мандати склали Євген Ігнатенко («Слуга народу»), Михайло Талпа («Європейська солідарність»), Олена Донченко («Наш край»), Олександр Потьомкін («ОПЗЖ») та Юрій Крет («ОПЗЖ»).

19 березня мандат склав Олександр Сіроштан, який представляв заборонену на сьогодні партію «Опозиційна платформа».

11:40, 14 вересня, 2023
View full version